Sankce dle zákona o správě daní a poplatků - Jahelka, Aleš (2008)
Tématem práce jsou sankce při správě daní a poplatků, ukládané při porušení povinností. Účelem je dát přehled sankcí ukládaných podle zákona o správě daní a poplatků. Tyto jsou v práci rozděleny podle několika hledisek například podle druhu sankce, za jaké porušení je ukládána, komu a kým. Práce je psána vysvětlující formou.