Klamavé označení v právní úpravě a praxi - Kohoutek, Jakub (2008)
Tato práce je zaměřena na nekalosoutěžní spory mobilních operátorů v ČR. Klamavé označení zboží a služeb bylo po dohodě s vedoucím teto práce chápáno jinak, než je dnes běžné a to dle československé předválečného práva, které nerozlišovalo mezi označením Klamavá reklama a Klamavé označení zboží a služeb.