Případy nekalé soutěže podle generální klauzule - Žáčková, Tereza (2008)
Tato bakalářská práce na téma „Případy nekalé soutěže podle generální klauzule“ se zabývá především základním ustanovením práva nekalé soutěže, tzv. generální klauzulí, jejími podmínkami a praktickou aplikací. Nejdříve jsou vysvětleny základní pojmy týkající se nekalé soutěže, samotný pojem generální klauzule a následně jsou podrobně rozebrány jednotlivé podmínky generální klauzule.