Zvláštnosti při výslechu dětí a starých osob - Matušková, Kateřina (2008)
Prostřednictvím své diplomové práce se snažím přiblížit čtenářům problematiku Zvláštností při výslechu dětí a starých osob, zejméne z psychologického aspektu.Důležité je také upozornit na zvláštní postavení dítěte v samotném procesu výslechu.