Problematika ochrany žen před domácím násilím - Michanková, Karla (2008)
Tato diplomová práce se věnuje problematice ochrany žen před domácím násilím z hlediska české právní úpravy, vymezuje některé z trestněprávních, správněprávních a psychologických aspektů domácího násilí páchaného na ženách a možnosti postupu žen při ochraně před domácím násilím.