Domácí násilí. Právní a psychologické problémy. - Mlčochová, Petra (2008)
Moje diplomová práce pojednává o závažném problému společnosti současné doby. Jedná se o domácí násilí, které se stalo v poslední době velice medializovanou tematikou. Příčinou je mimo jiné zavedení nového zákona na ochranu proti domácímu násilí do praxe. Diplomová práce je rozdělena na část teoreticko-psychologickou a část, která se věnuje právním aspektům problematiky domácího násilí.