Dětská agresivita a šikana ve školním prostředí - Mokrošová, Lucie (2008)
V mé diplomové práci která nese název "Dětská agresivita a šikana ve školním prostředí", jsem se zabývala tématem dětské agresivity vyskytující se na školní půdě, snažila jsem se daný jev popsat, vytyčit jeho hlavní příčiny a především nastínitjak tomuto jevu zabránit nebo alespoň částečně minimalizovat.