Právní aspekty Free Culture - Veselá, Šárka (2008)
Práce pojednává o právních možnostech přístupu k informacím, uměleckým a vědeckým dílům v souvislosti s moderními informačními technologiemi. Dále je připojen rozbor činnosti nevýznamnějích hnutí usilujících o zachování svobodné kultury.