Interrupce, právo na život,jako filosoficko-právní problém. - Pauerová, Alžběta (2008)
Právnická fakulta, Katedra Teorie práva Alžběta Pauerová Právo na život: interrupce jako právní problém? Filosoficko-právní analýza problému. 2008.