Introduction a la combinatorique en vue des applications /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Author: Kaufmann, Arnold, 1911-1994 (Author)
Other Authors: Berge, Claude, 1926-2002 (Author of introduction, etc.)
Format: Book
Language:French
Published: Paris : Dunod, 1968
Subjects:
Cover Image
LEADER 01877nam a22004457a 4500
001 MUB01000557552
003 CZ BrMU
005 20190524142433.0
008 080814s1968 fr ||||| |||||||||||fre d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-06-28 
040 |a BOD004  |b cze 
072 7 |a 519.1/.8  |x Kombinatorika. Teorie grafů. Matematická statistika. Operační výzkum. Matematické modelování  |2 Konspekt  |9 13 
080 |a 519.1  |2 MRF 
080 |a 519  |2 MRF 
100 1 |a Kaufmann, Arnold,  |d 1911-1994  |7 jx20050727043  |4 aut 
245 1 0 |a Introduction a la combinatorique en vue des applications /  |c par A. Kaufmann ; préface de C. Berge 
260 |a Paris :  |b Dunod,  |c 1968 
300 |a xviii, 608 s. 
650 0 7 |a kombinatorika  |7 ph121739  |2 czenas 
650 0 9 |a combinatorics  |2 eczenas 
700 1 |a Berge, Claude,  |d 1926-2002  |7 mzk2003208863  |4 aui 
CAT |a ZITTERBART  |b 02  |c 20080814  |l MUB01  |h 0949 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0651 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0152 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0215 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1858 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0758 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1158 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0116 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1928 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 1018 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20140602  |l MUB01  |h 2353 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151225  |l MUB01  |h 2340 
CAT |c 20161008  |l MUB01  |h 2236 
CAT |c 20170628  |l MUB01  |h 1111 
CAT |a FUKSOVAX  |b 02  |c 20190524  |l MUB01  |h 1424 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-06-28 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 PRIF  |a Přírodovědecká fakulta  |2 PRFSK  |b ÚK sklad  |3 I-18905  |5 3145121465  |4 PČ: 4889-73, DPČ: 705-73, matematika  |8 20080814  |f 75  |f Měsíční SKLAD  |q 20180524  |r 00000001 
AVA |a SCI50  |b PRIF  |c ÚK sklad  |d I-18905  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 0  |j PRFSK