Mnohostěny v axonometrii - Vítečková, Jana (2008)
Bakalářská práce je sbírkou příkladů zaměřených na mnohostěny (pravidelné a polopravidelné). Cílem bylo vytvořit úlohy použitelné přímo ve výuce, proto jsou v příloze předrýsovaná zadání na pracovních listech formátu A4.