Podobná zobrazení v učivu střední školy - Mieresová, Jana (2008)
Cílem bakalářské práce bylo sestavit sbírku řešených a neřešených příkladů, která by mohla být využita při výuce tématu Podobná zobrazení v učivu střední školy.