Socialist realism and music /

Saved in:
Bibliographic Details
Corporate Author: Mezinárodní hudebněvědné kolokvium Brno Brno, Česko) (Author)
Other Authors: Bek, Mikuláš, 1964- (Editor), Chew, Geoffrey (Editor), Macek, Petr, 1967- (Editor)
Format: Book
Language:English
German
Published: Praha : KLP, 2004
Edition:1. vyd.
Series:Colloquia musicologica Brunensia ; 36
Subjects:
LEADER 03945cam a22009377a 4500
001 MUB01000555350
003 CZ BrMU
005 20170625234908.0
008 080709s2004 xr ||||| |||||||||||eng d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-06-28 
015 |a cnb001501405 
020 |a 80-86791-18-1 
040 |a BOD001  |b cze  |d BOD114 
041 0 |a eng  |a ger 
072 7 |a 78  |x Hudba  |2 Konspekt  |9 9 
080 |a (062.534)  |2 MRF 
080 |a 7.036.1(1-664)  |2 MRF 
080 |a 78.04/.06  |2 MRF 
111 2 |a Mezinárodní hudebněvědné kolokvium Brno  |n (36. :  |d 2001 :  |c Brno, Česko)  |7 kn20050606013  |4 aut 
245 1 0 |a Socialist realism and music /  |c edited by Mikuláš Bek, Geoffrey Chew and Petr Macek 
250 |a 1. vyd. 
260 |a Praha :  |b KLP,  |c 2004 
300 |a 270 s. :  |b noty 
490 1 |a Colloquia musicologica Brunensia ;  |v 36 
500 |a "Sborník příspěvků z 36. ročníku brněnského hudebněvědného kolokvia, pořádaného ve dnech 1.-3. října 2001 v Kongresovém sále Dietrichsteinského paláce v Brně"--Tiráž 
650 0 7 |a hudba a společnost  |7 ph120871  |y 20. století  |2 czenas 
650 0 7 |a hudba a stát  |7 ph120872  |y 20. století  |2 czenas 
650 0 7 |a hudba  |7 ph114719  |y 20. století  |2 czenas 
650 0 7 |a socialistický realismus (umění)  |7 ph125747  |2 czenas 
650 0 9 |a music and society  |2 eczenas 
650 0 9 |a music and state  |2 eczenas 
650 0 9 |a music  |2 eczenas 
650 0 9 |a socialist realism (art)  |2 eczenas 
655 7 |a sborníky konferencí  |7 fd133333  |2 czenas 
700 1 |a Bek, Mikuláš,  |d 1964-  |7 mzk2002102963  |% UČO 31408  |4 edt 
700 1 |a Chew, Geoffrey  |7 ola2007404504  |4 edt 
700 1 |a Macek, Petr,  |d 1967-  |7 ola2002144937  |4 edt 
830 0 |a Colloquia musicologica Brunensia ;  |v 36 
CAT |a KARAFIAT  |b 02  |c 20080709  |l MUB01  |h 1641 
CAT |a KARAFIAT  |b 02  |c 20080709  |l MUB01  |h 1706 
CAT |a SASA  |b 02  |c 20090804  |l MUB01  |h 1459 
CAT |a CERVINKOVA  |b 02  |c 20090903  |l MUB01  |h 1400 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0649 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 1047 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0151 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0214 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1856 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0757 
CAT |c 20101015  |l MUB01  |h 2321 
CAT |c 20101016  |l MUB01  |h 0346 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20110802  |l MUB01  |h 0756 
CAT |a HANKA  |b 02  |c 20110802  |l MUB01  |h 0801 
CAT |c 20111108  |l MUB01  |h 1736 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0116 
CAT |c 20120601  |l MUB01  |h 1438 
CAT |c 20121111  |l MUB01  |h 2025 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 1015 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1847 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140206  |l MUB01  |h 1117 
CAT |a POSPEL  |b 02  |c 20140305  |l MUB01  |h 1557 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20140807  |l MUB01  |h 1512 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0324 
CAT |c 20150611  |l MUB01  |h 1213 
CAT |c 20150703  |l MUB01  |h 1047 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151225  |l MUB01  |h 2338 
CAT |c 20160401  |l MUB01  |h 1235 
CAT |a HANAV  |b 02  |c 20170625  |l MUB01  |h 2349 
CAT |c 20170628  |l MUB01  |h 1110 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20170802  |l MUB01  |h 2354 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20170815  |l MUB01  |h 2352 
CAT |c 20200226  |l MUB01  |h 2332 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 0933 
CAT |c 20210614  |l MUB01  |h 1922 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20210724  |l MUB01  |h 1138 
M54 |a 78 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-06-28 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - ustredni knihovna  |2 VYBER  |b volný výběr  |3 78-SOCI1-1  |5 2570907148  |4 *  |8 20090728  |f 74  |f Měsíční  |r 00000001  |s darMU 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 FF  |a FF - hudebni veda  |2 HUVED  |b hudební věda  |3 Čas-ČS-16  |5 257HV02558  |8 20080709  |f 71  |f Prezenční SKLAD  |r 00000001  |s kupKat3400 
AVA |a FIL50  |b FF  |c volný výběr  |d 78-SOCI1-1  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 7  |j VYBER 
AVA |a FIL50  |b FFHUD  |c hudební věda  |d Čas-ČS-16  |e available  |t K dispozici  |f 1  |g 0  |h N  |i 1  |j HUVED