Martingaly - Robotková, Alena (2008)
Tématem této bakalářské práce jsou martingaly. Práce je rozdělena do dvou kapitol. V první kapitole je uvedena teorie martingalů a s ní související koncepty, které jsou posléze upotřebeny při výpočtech příkladů v kapitole následující.