Sbírka úloh z teorie čísel - Jiránková, Zuzana (2008)
Práce je sbírkou příkladů z teorie čísel, která doplňuje výklad předmětu M6520 Algebra 2. Důraz je kladen na procvičení učiva přednášky, a to jak v tištěné formě, prostřednictvím řešených i neřešených příkladů, tak formou elektronickou prostřednictvím IS MU.