Relace, uspořádání a ekvivalence - Řezáčová, Hana (2008)
Práce se věnuje zobrazením, relacím, uspořádáním, ekvivalencím, rozkladům a zbytkovým třídám. Je rozdělena do čtyř kapitol. První kapitola řeší zobrazení a relace, druhá kapitola řeší uspořádání, třetí kapitola řeší ekvivalence, rozklady a zbytkové třídy. Poslední kapitola obsahuje závěrečný test, návody a řešení k závěrečným otázkám uvedeným za každou kapitolou.