Implicitní funkce - Zubčáková, Jana (2008)
Celá práce je zaměřená na implicitní funkce jedné proměnné a následné aplikace daných poznatků. V první kapitole své práce shrnuji základní poznatky a uvádím několik příkladů, při kterých se dají dané poznatky využít. V další kapitole se zaměřuji na metody vyšetřování asymptot bez směrnice i se směrnicí grafů takto zadaných funkcí. Poslední kapitola obsahuje ilustraci výsledků na vybrané ekonomické aplikaci.