Polojednoduché algebry - Svoreňová, Mária (2008)
Ústrednou témou práce je Wedderburnova teória o polojednoduchých algebrách. Na úvod predstavujem kompozičné postupnosti grúp, moduly okruhov a špeciálne moduly algebier, pretože tieto znalosti u čitateľa nepredpokladám. Na záver uvádzam pár vyriešených príkladov.