Polopřímé součiny grup - Meitner, Jan (2008)
Práce seznamuje s polopřímým součinem. První kapitola opakuje pojem přímého součinu, v druhé je popsána konstrukce polopřímého součinu a třetí kapitola ho ukazuje jako speciální případ rozšíření.