Uspořádané množiny - Luža, Pavel (2008)
Práce je rozdělena na tři části. První se věnuje základním pojmům teorie uspořádaných množin. Druhá část se zabývá intervalově uspořádanými množinami, zejména jejich reprezentacemi. V poslední části je ukázáno využití intervalově uspořádaných množin v ekonomii, a to v teorii užitku.