Divergentní řady - Kovářová, Alena (2008)
Predmetem bakalarske prace jsou divergentni rady. Prvni kapitola je venovana historii divergentnich rad. Druha kapitola se zabyva posloupnostmi a nekonecnymi radami. Dalsi tri kapitoly jsou venovany scitacim metodam. Obsahuji definici a zakladni vlastnosti jednotlivych metod. Posledni kapitola uvadi vyuziti divergentnich rad.