Konfidenční zóny v regresní analýze - Fikar, Jan (2008)
Bakalářská práce pojednává o lineárních regresních modelech a jejich konfidenčních zónách, zaměřuje se na hledání optimálního modelu pro naměřené údaje. Tyto regresní modely mají velké uplatnění například v ekonomii, technice, či přírodních vědách. Součástí této práce jsou procedury naprogramované v matlabu, které realizují algoritmy uvedené v práci.