Časové škály - jednotný kalkulus pro diferenciální a diferenční rovnice - Kamýček, Jiří (2008)
Time scales - jednotný kalkulus pro diferenciální a diferenční rovnice. Srovnání diferenciálních, diferenčních rovnic a rovnic na množině časových škál.