Využití metod kapalinové chromatografie k separaci oligonukleotidů modifikovaných genotoxickými látkami - Vašíček, Ondřej (2008)
Za pomocí kapalinové chromatografie byly určeny podmínky pro separaci oligonikleotidů různých délek. Dále byly zkoumány podmínky pro separaci modifikovaných oligonukleotidů cisplatinou, Dienplatinou a komplexem BBR3464.