Rostlinné vakcíny v transgenním lékařství - Jurčíčková, Zuzana (2008)
V práci budou shrnuty principy genetických modifikací rostlin s cílem produkce vakcín využitelných v medicíně. Budou prezentovány hlavní směry a současné výsledky v této oblasti, výhody popř. nevýhody těchto vakcín.