Měření aktivity cholinesterasy v průtočném systému - Kovář, David (2007)
Cílem práce bylo nalezení vhodných experimentl podmínek pro vytvoření automatizované metody měření aktivity enzymu cholinesterasy. Hledání vhodných podmínek bylo zaměřeno s ohledem na použitou detekci. Byly porovnány časové aspekty jednotlivých navrhnutých postupů s aspekty ekonomickými, jakými jsou spotřeby činidel a vzorků.