Nálezy přídatných chromosomových změn u pacientů s chronickou myeloidní leukémií - Zemanová, Radka (2008)
V této diplomové práci jsou popsány a vyhodnoceny výsledky vstupních cytogenetických vyšetření a následných cytogenetických vyšetření (po započetí léčby) u CML pacientů, vyšetřených na Oddělení lékařské genetiky FN Brno od 1. ledna 2000 do 30. června 2007.