Funkční interakce integrinu beta3 a transkripčních faktorů během osteoklastové diferenciace - Skálová, Kateřina (2008)
Práce (1) stanovuje a porovnává kinetiku exprese genů c-jun, c-fos a integrinu β3 během diferenciace buněk RAW do osteoklastů a dendritických buněk, (2) studuje vzájemné funkční interakce mezi Itgβ3 a transkripčními faktory c-Jun a c-Fos, (3) studuje význam Itgβ3, c-Jun a c-Fos a jejich vzájemných interakcí pro řízení diferenciace buněk RAW 264.7. Byly použity metody RT-PCR v reálném čase a westernový přenos.