Vliv herního specialisty na některé dimenze života onkologicky nemocných dětí. - Wacková, Hana (2008)
Cílem naší práce bylo zjišťování vlivu herního specialisty na některé dimenze života onkologicky nemocných dětí, zejména na jejich kvalitu života, interpersonální vztahy a na rozvoj komunikačních schopností.