Analýza poradenských aktivit nabízených Úřadem práce Plzeň-sever - Vrátník, Bohuslav (2008)
Počet slov: 22028, Autor: Bc. Bohuslav Vrátník.Tématem této diplomové práce je analýza poradenských aktivit nabízených regionálním úřadem práce. Jde o Úřad práce Plzeň-sever, konkrétně tedy o jeho oddělení poradenství. Cílem diplomové práce je zhodnotit přínos projektů ESF k poradenskému procesu. Přesněji se jedná o srovnání vybraných poradenských aktivit prováděných oddělením poradenství Úřadu práce Plzeň-sever a vybraných poradenských aktivit realizovaných v projektech ESF. Podklady pro výzkum jsou získány z rozhovorů s poradci na oddělení poradenství Úřadu práce Plzeň-sever a ze sekundární analýzy dat. Získaná data jsou poté podrobena komparaci. Díky těmto metodám jsme získali výsledné zjištění, jaký přínos mají projekty ESF pro poradenství Úřadu práce Plzeň-sever od doby, kdy začaly být implementovány, jaké zaujímají místo v jeho poradenském systému a doporučení, jakým směrem by se měly projekty a poradenství dále ubírat.