Zvýšení výkonnosti výrobní organizace změnou personálních činností - Velková, Markéta (2008)
Název diplomové práce: Zvýšení výkonnosti výrobní organizace změnou personálních činností Počet slov:19 458 Tato diplomová práce se věnuje tématu zvyšování výkonu výrobní organizace. Cílem je pak odpovědět na hlavní výzkumnou otázku, která zní: Jaké změny v personálním řízení je třeba udělat, aby došlo ke zvýšení výkonnosti lidských zdrojů? Práce je rozdělena do čtyřech částí. První teoretická část se věnuje vymezení jednotlivých procesů personálního řízení a možným přístupům k nim. V metodologické části je zdůvodněna metodologie výzkumu. Třetí část zahrnuje interpretaci zjištěných skutečností a odpovědi na hlavní výzkumnou otázku. Závěrečná část je věnována návrhům a doporučením pro organizaci, kde byl výzkum prováděn.