Analýza potřeb programů pro děti a mládež páchající delikventní činnost. Případová studie střediska výchovné péče v Liberci. - Beneš, Tomáš (2008)
Autor diplomové práce: Bc. Tomáš Beneš Vedoucí diplomové práce: PhDr. Jiří Winkler, Ph.D Masarykova univerzita Brno Fakulta sociálních studií Název práce: Analýza potřeb programů pro děti a mládež páchající delikventní činnost Případová studie Střediska výchovné péče v Liberci Počet slov základního textu: 20 803 Klíčové spojení: děti a mládež z neúplných rodin páchající delikventní činnost Téma diplomové práce nese název Analýza potřeb programů pro děti a mládež páchající delikventní činnost. Jedná se o případovou studii Střediska výchovné péče pro děti a mládež v Liberci. Cílem této diplomové práce je zodpovědět výzkumnou otázku - Jak významněji přispět k eliminaci delikventního chování u dětí a mládeže z neúplných rodin ve středisku výchovné péče v Liberci při současném stavu aktivit? Hlavní výzkumná otázka má zjistit, co by přispělo ke zlepšení služeb, programů střediska, co ještě není zajištěno, na co se t.