Štúdium interakcie proteínu Rad54 s nukleázou Mus81/Mms4 - Sisáková, Alexandra (2008)
Homologní rekombinace hraje klíčovou roli při eliminaci dvouřetězcových zlomů v DNA. Dílčím cílem tohoto projektu je studium vazby DNA s proteiny podílejícími se na mechanizmu homologní rekombinace. Zaměřili jsme se především na charakterizaci proteinové interakce mezi Rad54 a Mus81/Mms4 komplexem.