Charakteristika vybraných univerzálních nádorových antigenů - Londýn, Miroslav (2008)
Cílem práce je charakterizovat jednotlivé univerzální nádorové antigeny, které se jeví jako vhodní potenciální kandidáti pro očkování vybraných nádorových onemocnění. Mezi studované nádorové antigeny patři proteináza 3, WT1 protein, telomeráza a survivin. Bakalářská práce by měla přinést základní informace o těchto proteinech a od nich odvozených peptidových epitopech.