Informační systémy ve veřejné správě - Vymětal, Tomáš (2008)
Tato práce má za cíl sjednotit poznatky v oblasti informačních systémů veřejné správy, zanalyzovat praktické potřeby všech zúčastněných subjektů a shrnout v tuto chvíli platné legislativní normy. Hlavní důraz je kladen na současnou právní úpravu všech omezujících podmínek a vztahů plynoucích z platné legislativy.