Identifikace bakterií rodu Lactobacillus s využitím nových postupů izolace genomové DNA - Janoszowská, Dagmar; Španová, Alena, 1948-; Masarykova univerzita. Ústav experimentální biologie (2008)
Cílem diplomové práce bylo využití magnetických částic při izolaci DNA z buněk rodu Lactobacillus a při separaci amplikonů specifických pro rod Lactobacillus.
The target of the work was using of magnetic microspheres for isolation of DNA of genus Lactobacillus and for separation of amplicons specific for genus Lactobacillus.
Vedoucí práce: Alena Španová.
Diplomová práce (Mgr.)--Masarykova univerzita, Přírodovědecká fakulta, 2008.
Keywords: bakterie mléčného kvašení; genomika; molekulární genetika; genomics; lactic acid bacteria; molecular genetics; diplomové práce; master's theses