Identifikace bakterií rodu Lactobacillus s využitím nových postupů izolace genomové DNA - Janoszowská, Dagmar (2008)
Cílem diplomové práce bylo využití magnetických částic při izolaci DNA z buněk rodu Lactobacillus a při separaci amplikonů specifických pro rod Lactobacillus.