Propagační spot Brna, města studentů : výrazové prostředky nových médií a televizní reklama - Drabina, Pavel (2008)
Tato bakalářská práce se zabývá možnostmi digitálních médií na poli televizní reklamy. Text má dvě hlavní části - v první teoreticky ukotvím žánr a krátce charakterizuji výrazové prostředky a komunikační strategie. Ve druhé pak popíši vznik digitálního videa Propagačního spotu Brna, města studentů a pokusím se obhájit zvolené výrazové prostředky. Čtenář zde bude seznámen s fázemi vzniku filmu, s komunikací významu jednotlivých scén a popíši zde i realizaci snímku. Nedílnou součástí této práce je film na přiloženém DVD, proto by měly být oba produkty vždy posuzovány společně.