Webová reklama se zaměřením na propagaci internetových obchodů - Pelánová, Kateřina (2008)
Práce „Webová reklama se zaměřením na propagaci internetových obchodů“ se věnuje různým formám webové reklamy využitelné internetovými obchody - obrazové reklamě, textové reklamě, optimalizaci pro vyhledávače, katalogům webových stránek, vyhledávačům zboží atd. První část se zabývá jednotlivými druhy webové reklamy a změnami v současných trendech. Praktická část popisuje autorčinu zkušenost s propagací malého e-shopu s omezeným reklamním rozpočtem. Přestože internet je globální médium, práce se zaměřuje především na českou reklamu a služby na českém internetu, z důvodu specifik českého trhu a jeho lokálního omezení.