Hodnocení Projektu českých seniorů klienty Penzionu pro seniory v Hustopečích - Chrastilová, Simona (2008)
Anotace Název práce: Jak senioři Penzionu v Hustopečích hodnotí Projekt českých seniorů Autor: Simona Chrastilová Vedoucí práce: Dipl.-Theol.Univ. Stanislava Ševčíková Počet znaků: 19 087 Cílem této práce je zjištění, jak klienti Penzionu pro seniory v Hustopečích hodnotí nabídku služeb připravovaných v rámci Projektu českých seniorů, a to v širším kontextu zformulovaných potřeb a hodnot seniorů. Stárnutí populace je prokazatelným jevem s významnými sociálními a ekomomickými dopady. Společnost by měla na tuto situaci reagovat aktivitami zaměřenými na zkvalitnění života seniorů. Jednou z možných alternativ je projekt vycházející z principů angažovaného podnikání, a to Projekt českých seniorů, který je hodnocen v rámci výzkumu realizovaného pro účely této práce.