MOTIVACE ZAMĚSTNANCŮ DĚLNICKÝCH PROFESÍ VE SPOLEČNOSTI INDET SAFETY SYSTEMS a.s. - Šťastná, Irena (2008)
Cílem diplomové práce je objasnění hlavní výzkumné otázky: Co může přispět k větší motivaci a stabilizaci dělníků ve firmě ISS a.s.? Práce je rozdělena do čtyř částí. V první části práce jsou vymezeny teoretické pojmy týkající se lidských zdrojů, motivace, stimulace a jsou zmíněny hlavní teorie motivace. V metodologické části je popsána výzkumná strategie a postup. Další část tvoří stručný popis organizace a v empirické čísti jsou interpretovány výsledky dotazníkového šetření. Ze závěrů výzkumu jsou zodpovězeny dílčí výzkumné otázky a je navrženo komplexní doplnění stávajícího motivačního programu. V závěru práce je zformulovaná odpověď na hlavní výzkumnou otázku.