Reaktivace inhibovaných cholinesteras - Zlámal, Tomáš (2008)
Vývoj nových reaktivátorů acetylcholinesterasy stále pokračuje, protože žádný ze známých reaktivátorů není dostatečně účinný proti všem inhibitorům acetylcholinesterasy. Představená metoda měření aktivity acetylcholinesterasy v "průtočném analytickém systému" se může uplatnit při testování efektivity nových reaktivátorů acetylcholinesterasy.