Praktický slovník medicíny /

Saved in:
Bibliographic Details
Main Authors: Vokurka, Martin, 1962- (Author), Hugo, Jan, 1955- (Author)
Format: Book
Language:Czech
Published: Praha : Maxdorf, 2007
Edition:8. rozš. vyd.
Subjects:
LEADER 04050nam a22007097a 4500
001 MUB01000553300
003 CZ BrMU
005 20120727102730.0
008 080623s2007 xr ||||| |||||||||||cze d
STA |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-06-28 
020 |a 978-80-7345-123-3 
040 |a BOD002  |b cze 
072 7 |a 61  |x Lékařské vědy. Lékařství  |2 Konspekt  |9 14 
080 |a 61  |2 MRF 
080 |a 030  |2 MRF 
100 1 |a Vokurka, Martin,  |d 1962-  |7 jn20001005320  |4 aut 
245 1 0 |a Praktický slovník medicíny /  |c Martin Vokurka, Jan Hugo 
250 |a 8. rozš. vyd. 
260 |a Praha :  |b Maxdorf,  |c 2007 
300 |a 518 s. 
650 0 7 |a slovníky  |7 ph217766  |2 czenas 
650 0 7 |a lékařské slovníky  |2 CZ-BrMU 
650 0 7 |a slovníky lékařské  |2 czmesh 
650 0 9 |a dictionaries  |2 eczenas 
655 7 |a e-prezenčka  |2 CZ-BrMU 
655 7 |a slovníky  |7 fd133454  |2 czenas 
700 1 |a Hugo, Jan,  |d 1955-  |7 jn20010310099  |4 aut 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20080623  |l MUB01  |h 0736 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20080910  |l MUB01  |h 0752 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20080910  |l MUB01  |h 0908 
CAT |a GREGROVA  |b 02  |c 20080910  |l MUB01  |h 0925 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091102  |l MUB01  |h 0647 
CAT |a BATCH-UPD  |b 02  |c 20091103  |l MUB01  |h 0149 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 0213 
CAT |c 20091203  |l MUB01  |h 1855 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20091219  |l MUB01  |h 0756 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100501  |l MUB01  |h 1155 
CAT |a BATCH-UPD  |b 00  |c 20100617  |l MUB01  |h 0407 
CAT |c 20101123  |l MUB01  |h 1616 
CAT |a batch  |b 00  |c 20120324  |l MUB01  |h 0115 
CAT |c 20120610  |l MUB01  |h 1925 
CAT |a VASICEK  |b 02  |c 20120727  |l MUB01  |h 1027 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20130303  |l MUB01  |h 1011 
CAT |c 20140127  |l MUB01  |h 1846 
CAT |c 20150404  |l MUB01  |h 0322 
CAT |a CERVINKOVX  |b 02  |c 20150827  |l MUB01  |h 1048 
CAT |a BATCH  |b 00  |c 20151225  |l MUB01  |h 2335 
CAT |c 20170628  |l MUB01  |h 1108 
CAT |c 20171207  |l MUB01  |h 1420 
LOW |a POSLANO DO SKCR  |b 2017-06-28 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 61(03)-VOKU  |9 VV-553300-01  |6 3147031321  |5 3147031321  |8 20080623  |f 70  |f Prezenční  |g 2008-454  |r 20080910  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 61(03)-VOKU  |9 VV-553300-02  |6 3147031322  |5 3147031322  |8 20080623  |f 70  |f Prezenční  |g 2008-454  |r 20080910  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 61(03)-VOKU  |9 VV-553300-03  |6 3147031323  |5 3147031323  |8 20080623  |f 74  |f Měsíční  |g 2008-454  |r 20080910  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 61(03)-VOKU  |9 VV-553300-04  |6 3147031324  |5 3147031324  |8 20080623  |f 74  |f Měsíční  |g 2008-454  |r 20080910  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 61(03)-VOKU  |9 VV-553300-05  |6 3147031325  |5 3147031325  |8 20080623  |f 74  |f Měsíční  |g 2008-454  |r 20080910  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 61(03)-VOKU  |9 VV-553300-06  |6 3147031326  |5 3147031326  |8 20080623  |f 76  |f Semestrální  |g 2008-454  |r 20080910  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 61(03)-VOKU  |9 VV-553300-07  |6 3147031327  |5 3147031327  |8 20080623  |f 76  |f Semestrální  |g 2008-454  |r 20080910  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 61(03)-VOKU  |9 VV-553300-08  |6 3147031328  |5 3147031328  |8 20080623  |f 76  |f Semestrální  |g 2008-454  |r 20080910  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 61(03)-VOKU  |9 VV-553300-09  |6 3147031329  |5 3147031329  |8 20080623  |f 76  |f Semestrální  |g 2008-454  |r 20080910  |s kup 
994 - 1 |l MUB01  |l MUB01  |m BOOK  |1 KUK  |a Knihovna univ. kampusu  |2 VV  |b KUK - volný výběr  |3 61(03)-VOKU  |9 VV-553300-10  |6 3147031330  |5 3147031330  |8 20080623  |f 76  |f Semestrální  |g 2008-454  |r 20080910  |s kup 
AVA |a MED50  |b KUK  |c KUK - volný výběr  |d 61(03)-VOKU  |e available  |t K dispozici  |f 10  |g 2  |h N  |i 96  |j VV  |k 0