Rezidenční suburbanizace Brna z hlediska prostorových funkčních vztahů - Chvátal, Filip, 1986- (2008)
Předkládaná bakalářská práce se zabývá analýzou funkčních vztahů mezi nově vzniklými příměstskými rezidenčními oblastmi a dalšími zvolenými částmi města - zejména vnitřním městem. Obsahem práce bude identifikace lokalit rezidenční suburbanizace, charakteristika mobility a životních stylů jejich obyvatel, návrh a realizování metodiky zjišťující intenzitu a prostorové rozložení nejvýznamnějších pohybů za prací, službami či rekreací.