Trestná součinnost a právní nástroje proti organizované kriminalitě - Tretera, Vít (2008)
Cílem práce je vymezení pojmů trestná součinnost a organizovaná kriminalita. Dále jsou popsány jednotlivé obecné a zvláštní formy trestné součinnosti skutečné a obecné a zvláštní formy trestné součinnosti zdánlivé. Další část textu je věnována právním nástrojům proti organizované kriminalitě.