Zbrojní export Ruské federace - Visingr, Lukáš, 1983- (2008)
Práce analyzuje politiku zbrojního exportu Ruské federace v období prezidentství Vladimira Putina a její souvislosti se změnami ruské zahraniční politiky v tomto období.