Projektová činnost ve výstavbě ve vybraných státech EU - Jelínek, Petr (2008)
Práce se zabývá podrobnější analýzou právní úpravy projektových činnosti ve výstavbě v českém právním řádu a jejím srovnáním s regulací obecně v rámci členských států EU. Podrobněji se práce věnuje právní úpravou projektových činností ve výstavbě na Slovensku a ve Francii.