Právní regulace dovozu zemědělských produktů do ES/EU - Zbíral, Dominik (2008)
Práce "Právní regulace dovozu zemědělských produktů do ES/EU" se zaměřuje na úpravu vycházející jak z práva ES, tak z mezinárodních smluv - uzavřených na půdě WTO, se zeměmi ACP a dalších. Práce staví problematiku do širších politických a ekonomických souvislostí a zabývá se také perspektivou úpravy - zejména jednáním WTO - Doha Round.