Dokumentární akreditiv v mezinárodním obchodním styku - Zadáková, Lucie (2008)
Tato bakalářská práce pojednává o problematice dokumentárních plateb a to hlavně o dokumentárních akreditivech. Celá je rozčleněna do 3 po sobě následujících částí, kde je rozebrána problematika dokumentárních plateb, následuje podrobné popsání dokumentárního akreditivu a nakonec zkoumám budoucí vývoj.