Převod nemovitostí - Ščasný, Martin; Dudová, Jana, 1957-; Masarykova univerzita. Katedra práva životního prostředí a pozemkového práva (2008)
Bakalárska práca sa zaoberá problematikou vlastníckeho a spoluvlastníckeho práva k nehnuteľnostiam. V práci sú opísané jednotlivé druhy prevodu nehnuteľností ako je kúpa, darovanie a výmena, na základe ktorých získame vlastnícke právo k nehnuteľnostiam.
Bachelor work is dealing in proprietary and part-owners laws question. There is described differnet type of transfer of real estates like is purchase, devise and exchange.
Vedoucí práce: Jana Dudová.
Bakalářská práce (Bc.)--Masarykova univerzita, Právnická fakulta, 2008.
Keywords: nemovitosti; pozemkové právo; real property law; real property; bakalářské práce